Tipy pre perfektné obočie: Vyhnite sa 3 najčastejším chybám pri jeho úprave

Perfektné obočie

Krásne obočie môže vytvoriť celkový dojem vášho vzhľadu a podčiarknuť vašu tvár. Správna úprava obočia je však niekedy pre každú z nás skutočnou výzvou. 

Ak sa pokúšate dosiahnuť perfektný tvar obočia, možno ste už párkrát narazili na menšie problémy. V tomto blogu sa pozrieme na 3 najčastejšie chyby pri úprave obočia a naučíme sa, ako sa im vyhnúť.

Príliš tenké obočie

Jednou z najčastejších chýb pri úprave obočia je jeho prehnané zúženie. Hoci bolo pred desiatkami rokov trendy, dnes tomu tak určite nie je. Tenké obočie môže pôsobiť neprirodzene a vie vás dokonca urobiť na pohľad staršou. 

Ak sa chcete vyhnúť tejto chybe, držte sa vášho prirodzeného tvaru obočia a odstráňte iba prebytočné chĺpky. Ak máte problém s redším obočím, chĺpky si ľahko dokreslíte pomocou ceruzky alebo tieňa. 

Perfektné obočie v2

Nevyvážený tvar obočia

Druhou častou chybou je nevyvážený tvar obočia. Môže sa stať, že z jednej strany je obočie hrubšie alebo má v porovnaní s druhou stranou nepravidelný tvar. Pre vyvážený a harmonický vzhľad je dôležité dbať na symetriu obočia. Tu opäť prichádza na pomoc ceruzka na obočie, pomocou ktorej si ľahko určíte správnu pozíciu oblúkov a koncov obočia.

Použitie nesprávnych nástrojov a produktov

Treťou najčastejšou chybou, milé dámy, je použitie nesprávnych nástrojov a produktov. Ak chcete  dosiahnuť perfektný tvar, je dôležité používať kvalitné nástroje, ako sú pinzety a štetce na obočie. 

Rovnako dôležitý je aj výber správnych produktov. Tiene na obočie alebo ceruzky by mali byť totožné s vašou prirodzenou farbou obočia. 

Milé zákazníčky, starajte sa o svoje obočie. A ak si netrúfate na to samé, vždy sa môžete obrátiť na profesionála. U mňa máte okrem tetovania, farbenia a úpravy obočia tiež možnosť absolvovať kurz mappingu. Viac sa dočítate na mojom webe. 

Objednajte sa ešte dnes!

Napísať komentár