Milé zákazníčky, často sa ma pýtate na tetovanie obočia počas letných mesiacov. V týchto mesiacoch vám však termín nedávam, a to z viacerých dôvodov. Počas teplých a slnečných dní je totiž vysoko pravdepodobné, že sa tetovanie poškodí.

Žiadne more

Hoci sa permanentný make-up obočia môže tetovať celoročne, teda aj v lete, je dôležité si uvedomiť, že približne 2-4 týždne po tetovaní, resp. do zlúpania chrastičiek a úplného vyhojenia tetovanej časti tváre, sa nesmiete vystavovať slnku, opaľovať a tetovanie nesmie prísť do styku s vodou. A povedzme si úprimne, ako veľmi je pravdepodobné, že si v teplých dňoch všetky tieto veci odopriete? 

Celé leto v šiltovke? Nie, vďaka

Ako sme už vyššie spomínali, tetované obočie je potrebné chrániť pred slnečným žiarením. To znamená, že by ste po celý čas museli nosiť šiltovku a okuliare, aby ste si obočie chránili. A tá sa nám k outfitu veru nie vždy hodí!

Zdroj: pexels.com

Pot nezastavíme

Posledné letné obdobia boli mimoriadne horúce a potili sme sa jedná radosť. Pot je úhlavný nepriateľ permanentného tetovania, pretože často spôsobuje vyplavenie pigmentu z vašej pokožky. Ako je teda možné čerstvo vytetované obočie chrániť pred navlhčením, keď sa určite budete chcieť okúpať, osprchovať či vás jednoducho bude trápiť pot?

Zdroj: pexels.com

Aj z toho dôvodu vám odporúčam permanentné tetovanie obočia dôkladne zvážiť a radšej s ním počkať na chladnejšie obdobie. Objednať sa na tetovanie obočia môžete TU. Teším sa na vás!

Napísať komentár