Zabudnite na umelé mihalnice: Lash Lifting vyzdvihne tie vaše

Lash lifting, v doslovnom preklade zdvihnutie mihalníc, je jedným z najnovších trendov v oblasti krásy a kozmetiky, ktorý sa teší veľkej obľube u žien po celom svete. V tomto blogu si vysvetlíme prečo.

Umelé mihalnice

Tento postup poskytuje ženám príležitosť dosiahnuť efekt dokonale zdvihnutých a dlhých mihalníc bez nutnosti použitia umelých rias. Ušetríte tým nielen svoje očné viečka, ale aj čas, ktorý by ste pravidelne strávili u kozmetičky pri lepení nových trsov umelých rias.

Lash lifting sa vykonáva pomocou špeciálnej techniky, ktorá zahŕňa aplikáciu chemického roztoku na mihalnice. Tento roztok pomáha roztvoriť spojivové tkanivá v mihalniciach, čím umožní, aby sa mihalnice mohli zdvihnúť smerom nahor a získať tak krásny, zdvihnutý efekt.

Procedúra sa zvyčajne vykonáva v salóne a trvá približne 45-60 minút. Počas postupu sa na mihalnice aplikuje špeciálny liftingový roztok, ktorý sa nechá pôsobiť po dobu približne 10-15 minút. 

Po uplynutí tejto doby sa roztok z mihalníc odstráni a na mihalnice sa aplikuje fixačný roztok, ktorý zabezpečuje, že mihalnice zostanú v zdvihnutom stave. Po vypláchnutí fixačného roztoku sa na mihalnice aplikuje kondicionér, ktorý zabezpečí, aby mihalnice zostali zdravé a hydratované.

Výhodou lash liftingu je, že je vhodný pre každý druh mihalníc a má dlhotrvajúci účinok. Mihalnice zostávajú zdvihnuté a krásne tvarované približne 6-8 týždňov.

Tak čo, ešte ste sa neobjednali? V tom prípade si prečítajte tieto výhody lash liftingu, o ktoré prichádzate.

Naturálny vzhľad

Jednou z najväčších výhod lash liftingu je, že vám poskytne prírodný vzhľad, ktorý bude vyzerať úplne prirodzene. Mihalnice budú zdvihnuté smerom nahor, čo dodáva pohľadu na intenzite, zvodnosti a oči budú pôsobiť väčšie a jasnejšie. 

Ušetríte peniaze

Ako sme už vyššie spomínali, lash lifting poskytuje dlhotrvajúci efekt. Keďže mihalnice vydržia vytočené 6-8 týždňov, počas tohto obdobia nebudete mať, na rozdiel od prípadu umelých rias,, žiadne výdavky.

Pripravená vyjsť do ulíc hneď

Nebavia vás dlhé chystačky? S lash liftingom vám stačí ľahký BB krém, pekný nude rúž a deň sa môže začať bez potreby dlhšej úpravy vášho vzhľadu.

Zvodný pohľad na počkanie

Neprikladáte mihalniciam veľkú váhu? Mali by ste. Vytočené mihalnice urobia s vaším pohľadom hotový zázrak. Bude výraznejší, dôraznejší a zvodnejší.

Vyživené mihalnice

Lash lifting sa nevenuje iba vizuálnej stránke vašich mihalníc. Vďaka hydratačnému séru dostanú presne to, čo potrebujú.

Objednať na lash lifting sa môžete na mojom webe.

Napísať komentár